Photobucket
••The Author••
Raya dan Kahwin.. wee~~
Sunday, August 2, 2015 • 2:01 AM • 0 comments

assalamualaikum 

dah 16 syawal dah hari ni 

i guess its not too late to wish
Selamat Hari Raya !!

semakin tahun, semakin malas nak raya
for what i know
hari raya is like any other day
meaningless

maybe tahun depan bermakna sikit kowt
beraya dengan suami
haha
*gatai

bukan laah.. tahun ni ayah busy
so raya tuh makin lahh meaningless
dengan terperap je dekat rumah
siap boleh membuta
dari pukul 3 sampai magrib
*buruk gila perangai 

gambar wajib setiap tahun!


raya kedua baru lah i beraya dengan mertua
*i mean bakal mertua
pergi rumah pak ngah dekat Bangi
then jenjalan je dekat Setia City Mall 







means raya ke tiga,
dah tak ade pergi mana ada 

lepakkkk je dekat rumah 

so now dah busy buat preparation untuk kahwin 

seriously, xtahu mana nak start
rasa nak nangis pown ada gak 

naseb la ada my maid of honour 
tak sia-sia saya lantik awak 


hehe

rasa macam sikit je nak buat
tapi banyak lagi rupanya 

Baju nikah dah pilih
tapi macam nak tukar balik
bak kata cik yush,
"Qidd ni boleh tahan cerewet jugak"
well, i memang cerewet
hehe
harap akak tuh sudi la melayan karenah 
customer dia yang mengade ni

Baju sanding pown dah setel
cuma tinggal nak confirmation 
pasal beading and first fitting 

makeup, booked!
nanti confirmkan balek nak 
makeup macam mana 

catering, settle!
dewan set!

orang nak lukiskan inai tak carik lagi 
walk in je boleh tak?

baju-baju family pown 
tak carik lagi 

doorgift malas nak carik
*macam tak penting je 

wedding cake
beli je nanti
sebab i pown nak kek simple je

kad kahwin dalam progress nak design 
hehe.. ni pown sebab kes cerewet i
sume yang ada kat kedai tuh
i xberkenan
so design sendiri la jawabnya

and benda paling penting sekali
 segala surat-surat kebenaran

haha

i xbuat satu benda lagi

ok, wajib next week buat jugak
HIV test sekali
*benda paling takot, sebab takut pengsan
lepas kene amik darah  

eh, panjang pulak list nie kan 
hehe

bila tengok list yang panjang nak
kene buat pasal kahwin ni,
rasa nak give up pown ada gak
leceh nau nak kahwin 
*siapa suruh nak kahwin !

orang laen lagi 2 bulan nak kahwin 
menggelaba dah 

ni gelabah jugak,
tapi kene buat relax je la 
setel satu-satu
buat pelan-pelan
ye dak??

hmm.. yang geramnya result final sem
xkeluar lagi ni 
first time result keluar lambat macam ni
dah la last sem
makin nervous dibuatnya 

haishhhh 

eh pukul dua dah?

hmm.. kene tidur da
i banyak je draft kat blog ni
bila entah nak post 
malas nak transfer gambar je sebenarnya
hehe

nantilah bebila rajin eh

byee


Labels: ,


Welcome !


hye gice ! welcome to the little world of mine..feel free to navigate around my blog..be my follower and i shall follow u too :D dont forget to leave your footprints in my shoutbox ok :)




Tagboard
Shout out loud !



wedding mood ended..activating FYP MOOD!
3 February 2015


Time Machine
let's get back...




Follower
Do follow me :)

Let me know if u had follow me in the shoutbox..and do leave me ur link for me to revisit :)

Credit
Big clap for them...

Skin by : Najmi Supian
Picture take from : We Heart It
Linkies code : WANA
Big Helped : Them