Photobucket
••The Author••
The End of my Degree's Life - Part 3
Friday, June 26, 2015 • 11:25 PM • 0 comments

assalamualaikum 

wasupp gicee!

here we are.. in the last part of my 
not-so-good post about ending my degree's life

frankly, 
i feel sad to leave everyone
even though not everyone in my class
had ever talk to me for real 
haha

anyway, part ni lebih macam acknowledgement je la
nak tulis dalam thesis,
panjang sangat pulak

first and foremost,
of course la untuk rumet tercinta
Cik Nurul Atikah Abdullah
tersangatlah banyak memori bersama
4 tahun weyhh

we were meant to be together
*gitcheww
masa mula-mula sampai UTM
bila jumpa first time tuh kan
i was devastated
first day orientation dah ajak i ponteng

dalam hati tuh dah doa mohon perlindungan Allah
dari anasir-anasir jahat macam nie 
semua ni ujian je nak tengok i terpengaruh x dengan rakan sebaya 
macam dia ni


and yess! dah terpengaruh sangat nie 
haha
Tuzki Bunny Emoticon
end up kepala otak sama je
 one thing about my rumet ni

she's a time Freak!
everything must be early..
i pown xsuke lelambat
tapi bukan lah setengah jam awal
kadang-kadang kan weyh
aku saje je siap lelambat sikit
biar kita sampai on time 
bukan awal

heeee

anyway rumet sayang,
terima kasih untuk semuanya 
serious, i dun know how i could repay
everything u had done for me
terima kasih jugak sebab selalu kasi
aku tido umah kau
terima kasih tumpangkan aku kereta
hari-hari pergi kelas
terima kasih tolong aku buat assignment,
buat thesis, buat ape-apejelah
kalau nak listkan,
kau pown ngantuk nak baca

paling penting
terima kasih jadi kawan paling baik aku 
and terima kasih kutip aku dulu
tahu lah jelah
im a more introvert person 
kalau boleh xnak cakap dengan orang langsung 
kalau ko xde, mesti aku dah bunuh diri 
sebab lonely sangat
haha

and weyh,
aku mintak maaf segala salah silap aku
tergarang dengan kau
merajuk ke
buat ko tensen tunggu aku siap lama-lama
tumpahkan air cappucino dalam kereta kau
lupa tutup bonet kereta , pastu kita pusing
satu UTM dengan bonet kereta terbukak
aku mintak maaf sangat 
sepanjang 4 tahun kau dengan aku,
aku banyak sakitkan hati kau
buat kau terasa
aku tahu aku jahat
*sob sob 
aku sayang kau ketat-ketat tahu tak?
nanti dah ada rumet baru
jangan lupe aku

nanti aku balik JB
kite ngedate dekat JPO okeyh
ur treat !
*sebab kau dah kerja
heee

nah, akak payung beberapa gambau bersama




rindu kau dah :')


okeyyh

next ucapan untuk teh, wan, bella and kak azi
the only clan that i think i can fit to
terima kasih awak-awak semua
qidd mintak maaf andai terkasar
i know my language is quite harsh
hee
mintak maaf jugak andai qidd pernah 
saketkan hati, termarah
merajuk, tercakap lepas
maafkan Qidd okeyh?
terima kasih sebab sudi jadi kawan qidd gak





ahhhh.. sedihnyaaa :')
Tuzki Bunny Emoticon

okeyhh..lepas tuh untuk group anak-anak buah En. Shahlan
kak farah, zery, ijan and tika

we all made it to the end
terima kasih korang
masing-masing bagi support
masing-masing take part
it was a great year to be with u gice
;')

untuk zery and ijan
ketahuilah korang bahawasanya
aku benci korang berdua mase tahun 1 dulu
for no reason
hahaha
minx maaf taw weyh!

tapi kita get along well what
banyak gak aku group dengan korang buat assignment kan 
anyway, aku mintak maaf terkasar bahasa dengan korang
sepanjang 4 tahun kita sekelas nie
it turns up korang ni best je
:)










last but not least

to my dear classmates
i am truly sorry if i ever did something that
unpleasant to u gice
if i ever raise my voice
if i ever let u gice down
if i ever ignore u gice
if i ever make intentional or unintentional mistakes

i am truly sorry korang

Qidd tahu qidd xbanyak campur korang
bukan nak menyombong
memang xpandai nak bergaul
heee

doa Qidd untuk korang
moga lebih sukses lepas ni
yang sambung belajar tuh,
tahniah.. and gud luck
belajar rajin-rajin weyh

yang nak kerja
kalau ada kerja kosong area kl, 
calling-calling la
*eh
heee.. gud luck jugak korang
Moga tercapai segala impian and cita-cita
kahwin jangan lupa jemput weyh!
Tuzki Bunny Emoticon

last but not least, thanx for the great and sweetest memory
ever in my life 



moga kita jumpa lagi nanti 
Tuzki Bunny Emoticon




iftar with classmates 

so i made a video
based on picture taken using my camera
masa kita berbuka sama-sama 
dekat Balai cerap ari tuh 
tapi
pemalas style, pakai fon je
heeee

enjoy!

and babai korangggg :')
Tuzki Bunny Emoticon







Welcome !


hye gice ! welcome to the little world of mine..feel free to navigate around my blog..be my follower and i shall follow u too :D dont forget to leave your footprints in my shoutbox ok :)




Tagboard
Shout out loud !



wedding mood ended..activating FYP MOOD!
3 February 2015


Time Machine
let's get back...




Follower
Do follow me :)

Let me know if u had follow me in the shoutbox..and do leave me ur link for me to revisit :)

Credit
Big clap for them...

Skin by : Najmi Supian
Picture take from : We Heart It
Linkies code : WANA
Big Helped : Them